Aanbieding

De clubbladen van Meet The Magic kunnen nu nog besteld worden.

DISNEY HOTELS

 De droom is pas compleet als je in één van de Disney-hotels verblijft. Alle hotels zijn prima verzorgd en bieden de gekende Disney-kwaliteit. De kamerruimte, de luxe van de sanitaire voorzieningen en de omvang van het ontbijt worden natuurlijk bepaald door de klasse van het gekozen hotel. Alle kamers hebben telefoon, TV en mini-bar en elk hotel (behalve Disneyland Hotel en de Davy Crocket Ranch) heeft busvervoer van en naar het park. Alle hotels hebben parkeerplaatsen voor de bezoekers die met eigen vervoer komen. In elk hotel is er een bagagedepot en een boetiek met een aan het themahotel aangepaste aanbod aan souvenirs en Disney-producten.

 

DISNEYLAND HOTEL

Iedereen zal onder de indruk raken bij het aanschouwen van dit majestueuze hotel dat aan de ingang van het Disneyland Park ligt. De Victoriaanse stijl harmonieert perfect met het erachter liggende Main Street USA. Dit is pure verwennerij en de ultieme Disney ervaring. Het prijskaartje is natuurlijk navenant.

Het ligt op een vijftal minuten wandelen van de Walt Disney Studios en Disney Village.

Faciliteiten: twee restaurants, een bar, een overdekt zwembad met jacuzzi, een fitnesscentrum met sauna, massage en solarium.

  

 

DISNEY'S HOTEL NEW YORK

Dit hotel geeft met zijn art-deco architectuur de sfeer weer van het Manhatten in de jaren dertig. Jammer genoeg mist het geheel ietwat charme waardoor het eerder koel en zakelijk overkomt. De service is optimaal en de bar uiterst gezellig. Het ligt op een achttal minuten wandelen van de parken en grenst aan Lake Disney.

Faciliteiten: twee restaurants, een bar, een openlucht en overdekt zwembad met jacuzzi, een fitnessruimte met sauna, massage en solarium.

 

 

DISNEY'S NEW PORT BAY CLUB

Hier belandt men in een stijlvolle badplaats aan de kust van New England op het einde van de 19de eeuw. Een vuurtoren maakt de maritieme sfeer compleet. Charme en romantiek op zijn best en daardoor MTM's favoriete hotel. Het ligt op een tiental minuten wandelen van de parken en grenst aan Lake Disney.

Faciliteiten: twee restaurants, twee bars, een openlucht en overdekt zwembad met jacuzzi, een fitnessruimte met sauna, massage en solarium.

  

 

DISNEY'S SEQUOIA LODGE

Een oase van rust midden de pijnbomen van een Amerikaans natuurreservaat. Met zijn gigantische open haard is dit hotel perfect geschikt voor lange donkere winteravonden. Het ligt op 10 minuten wandelen van de parken en grenst aan Lake Disney.

Faciliteiten: twee restaurants, een bar, een openlucht en overdekt zwembad met jacuzzi, een openlucht speeltuin, een fitnessruimte met sauna, massage en solarium.

  

  

DISNEY'S HOTEL CHEYENNE

Dit hotelcomplex vormt eigenlijk een origineel wildwest-stadje. Achter de westerngevels zijn echter op heel ingenieuze wijze prettige hotelkamers verstopt. Als thema-hotel is dit het meest geslaagde ontwerp en het is zonder twijfel het favoriete hotel van de jonge gasten. Het ligt op 20 minuten wandelen van de parken.

Faciliteiten: een restaurant, een bar, een openlucht speeltuin.

  

 

DISNEY'S HOTEL SANTA FE

Met dorre woestijnlandschappen en reuzencactussen wordt gepoogd de sfeer van New Mexico op te roepen. Clint Eastwood poseert boven de ingang op een reusachtige filmposter. Het goedkoopste van alle Disneyhotels en het meest geschikt voor een verblijf in de zomer.

Het ligt op een twintigtal minuten wandelen van de parken.

Faciliteiten: een restaurant, een bar, een openlucht speeltuin.

 

 

DISNEY'S DAVY CROCKETT RANCH

De Davy Crockett Ranch is schilderachtig gelegen midden een uitgestrekt bos. De chalets zijn uitgerust met alle comfort en het is er erg gezellig. Het grote nadeel is echter dat je het park moet verlaten om er te geraken en dat breekt de magie van je verblijf in Disneyland Paris.

De ranch ligt op een vijftiental minuten autorijden vanaf de dagparking van het Resort. De dagparking ligt op 10 minuten wandelen van de parken.

Faciliteiten: een restaurant, een bar, een overdekt zwembad (mooiste van allemaal) met jacuzzi, een openlucht speeltuin, een kinderboerderij.

Logos © DISNEY