Aanbieding

De clubbladen van Meet The Magic kunnen nu nog besteld worden.

DISNEY VILLAGE

Disney Village is hét winkel-, eet- en amusementsoord bij uitstek en biedt ook overdag, maar vooral 's avonds een groot aantal uitgangsmogelijkheden. Het is gelegen in het hartje van het Disneyland Paris Resort tussen de themaparken en de hotels. Het bestaat uit een brede promenade met aan weerszijden winkels en restaurants.

Disney Village missen als je 's avonds van je parkbezoek terugkeert is ondenkbaar. De toegang tot Disney Village is zo feestelijk verlicht dat je er niet langs kunt kijken. In het schijnsel van kleurrijk neonlicht en lichtgevende balonnen stap je in een wereld vol verassingen waar alles mogelijk is.

 

SHOPPING

Als je van shoppen houdt, ben je hier uiteraard op het juiste adres. Ga zeker langs in de allernieuwste 'Disney Store', deze winkel is volledig gewijd aan Disney-producten. Hollywood Pictures is Disney-shoppen in het dècor van een Hollywood filmset. De Disney Gallery is "the place to be" voor echte Disneyverzamelaars. Hier kan je terecht voor cels, litho's en waardevolle collectibles. In Team Mickey moet je zijn voor allerhande kledij voor groot en klein. World of Toys spreekt voor zich, dit is het speelgoedparadijs. De Buffalo Trading Company heeft alles voorradig om je in een echte cowboy te transformeren.

 

DINING

Shoppen maakt hongerig. Geen paniek echter want hier is er keuze in overvloed. Geniet van een magisch etentje in de aanwezigheid van Disney-figuren in Café Mickey of stap in de "Happy Days" atmosfeer van Annette's Diner voor een onovertroffen all-American burger menu. Rainforest Cafe neemt je mee in de duisternis van een tropisch regenwoud voor een exotische maaltijd tussen gorilla's en olifanten. Hou je meer van stijl en elegantie dan kan je terecht in The Steakhouse. In King Ludwig's Castle ben je uitgenodigd voor een stevige, authentieke Beierse maaltijd. Eten tussen de attributen van bekende filmsterren en artiesten kan je in Planet Hollywood. Hou je van diner-spektakels dan moet je absoluut deelnemen aan Buffalo Bill's Wild West Show. Spanning, sensatie en lekker eten verzekerd. Verder vindt je in Disney Village ook nog een MacDonald's, New York Style Sandwiches en diverse eetkraampjes.

 

ENTERTAINMENT

Als na die stevige maaltijd de batterijen weer zijn opgeladen, stap dan op naar NEX Fun Bowling & Games voor de allernieuwste videogames en meest sensationele simulators of geniet van de laatste blockbuster in één van de vijftien filmzalen van Gaumont Cinemas. En als je dan denkt alles gezien te hebben stap je in de PanoraMagique ballon die je meeneemt naar een duizelingwekkende hoogte om je de magie te tonen zoals je ze nog nooit beleefd hebt.

Nog energie over? Breng dan een bezoekje aan The Sports Bar, Billy Bob's Country Western Saloon of de Hurricanes Discothèque waar je tot in de vroege uurtjes kan dansen op de tonen van de allernieuwste hits en de allerbeste oldies.

                            

Logos en plan © DISNEY