Aanbieding

De clubbladen van Meet The Magic kunnen nu nog besteld worden.

DISNEYLAND PARIS

Dat je van Disneyland Paris nog nooit zou gehoord hebben, kunnen we moeilijk geloven. Dat je niet weet wat het je allemaal te bieden heeft, kunnen we echter wel goed begrijpen.  Met een oppervlakte die gelijk is aan één vijfde van de stad Parijs, is het vlug duidelijk dat Disneyland Paris geen gewoon pretpark is. In zijn boek "Euro-Disneyland, de onafhankelijke gids" uit 1993 zegt Bob Sehlinger:

"Vergis je niet, er is niets wat op Euro-Disney lijkt. Ongelooflijk qua omvang, aard, schoonheid en verbeelding, is het een vreugde en wonder voor mensen van alle leeftijden. Het is fantasie, droom en visie in één, en het overtreft eenvoudig vermaak, maakt ons kinderen en avonturiers en geeft ons de vrijheid om een uur of een dag te leven in de dromen van ons verleden, heden en toekomst. Euro-Disney belichaamt, meer nog dan zijn tegenhanger in Florida, die rustige, charmante geest van nostalgie die Walt Disney zelf zo karakteriseerde. Euro-Disney is vreselijk groot maar toch intiem, geëtst naar de traditie van zijn stichter, maar toch voortdurend veranderend. Een bezoek aan Euro-Disney is leuk, maar het is ook een indrukwekkende en ontroerende ervaring, een levende getuigenis van de prestaties en enorme capaciteit van de liefhebbende en alles omvattende zijde van de menselijke creativiteit".

Wat heeft Disneyland Paris te bieden?

Het aanbod is enorm groot en de ontspanningsmogelijkheden zijn eindeloos.
Het "Disneyland Park" en het "Walt Disney Studios Park" bieden samen meer dan 60 attracties. Voeg daarbij de betoverende shows en de sprookjesachtige parades en je hebt al vlug door dat een dag hier veel te kort lijkt. En alsof dat nog niet genoeg is, kan je de ganse nacht verder feesten in Disney Village, hét vermaakcentrum bij uitstek. Winkels, restaurants, bars, filmzalen en diner-spektakels houden je hier compleet van je welverdiende nachtrust. Verder is er Golf Disneyland met een uitstekend 27-holes terrein en last but not least de Disney Hotels. Elk van de zes hotels en het bungalowpark zijn opgebouwd rond een speciaal thema, ze hebben allen een uitgebreid aanbod aan vrijetijdsbestedingen en zijn een bezoek dan ook meer dan waard.

Het MTM fanblad bevatte een schat aan informatie over Disneyland Paris. Dit willen we echter niet evenaren met deze site want er zijn ondertussen genoeg goede websites over Disneyland Paris boordevol actuele informatie.