Aanbieding

De clubbladen van Meet The Magic kunnen nu nog besteld worden.

GOLF DISNEYLAND

De golfbaan van Disneyland Paris Resort, gelegen op enkele kilometers afstand van het Disneyland Park, is het gehele jaar door geopend, alle dagen van de week zonder onderbreking. Het parcours is geschikt voor alle spelniveaus, van amateur tot profspeler.

De architect Ronald Fream heeft de lange par-5-banen voorzien van dubbele fairways, zodat de moeilijkheidsgraad telkens kan worden aangepast. Ervaren golfers kunnen zo steeds nieuwe uitdagingen aangaan zonder dat beginners voor onneembare obstakels komen te staan. Alvorens huiswaarts te keren kan er nog wat aan de stijl worden geschaafd op de oefenbanen, die speciaal zijn aangelegd om alle onderdelen van het spel te kunnen testen.

Het Club House met restaurant en een terras, biedt uitzicht op de 18de hole en de driving range. Zo krijgen ook de bezoekers die nog niet gewonnen zijn voor de charmes van de golfsport toch de gelegenheid om de lunch te gebruiken en tegelijkertijd al dan niet aandachtig de verrichtingen van de "kampioen" van de familie te volgen.